191 estudiantes

Curs de Busseig 1 Estrella FEDAS
-Titulació Internacional-
CMAS 1 Star Diver

Enhorabona!

Gràcies per decidir-te a conèixer el món submarí de la mà de grans professionals del busseig esportiu-recreatiu que la FEDAS té per tota la nostra geografia.

A partir d’ara aprendràs tot el necessari per a esdevenir un autèntic bussejador o bussejadora i conèixer un nou món, que també hauràs d’aprendre a respectar; perquè només coneixent-ho aprendrem a respectar-ho.

El nostre sistema de formació

En aquesta plataforma e-learning FEDAS, podràs estudiar tots els continguts del curs B1E. També podràs descarregar-te els capítols del manual per a una millor comoditat a l’hora de visualitzar-los i estudiar-los. A més tindràs l’opció de comprovar, mitjançant un test d’autocontrol, si assimiles correctament els continguts del curs.

Tots els cursos de busseig tenen una part teòrica i una altra de pràctiques. Per això serà necessari que contactis amb un club o centre de busseig per tal d’acabar la teva formació amb instructors/es degudament acreditats i acreditades amb la seva titulació Internacional FEDAS-CMAS. Si encara no has contactat amb algun, pots accedir a través d’aquest enllaç a aquells que tinguis més pròxims: extranet.fedas.es/clubs-y-centros

En el club o centre de busseig t’explicaran la metodologia d’ensenyament adequat a les teves necessitats per a poder obtenir la teva titulació internacional de busseig d’una manera còmoda i segura.

A continuació et resumim els continguts del curs de Busseig 1 Estrella.

Les sessions teòriques

Podràs realitzar-les a través d’aquesta plataforma e-learning o bé presencialment en el club o centre que hagis triat.

En aquest club o centre t’avaluaran dels continguts teòrics per tal de garantir que has adquirit tots els coneixements necessaris per a començar la teva aventura submarina.

Les sessions pràctiques en piscina o en aigües confinades

Primer, començaràs a poc a poc, provant les noves sensacions que t’ofereix el busseig com la ingravitació, el silenci i l’adaptació al teu equip de busseig en una piscina o en aigües poc profundes.

Les sessions pràctiques en la mar

Una vegada dominis el teu equip i la teva flotabilitat, estaràs preparada o preparat per a iniciar les teves primeres immersions en el món submarí. Els i les teves instructores et guiaran per aquest fascinant univers què no deixa indiferent a ningú. Presta atenció els detalls, segueix els consells dels i de les instructores i d’aquesta manera gaudiràs molt més de la teva aventura submarina. Recorda que el secret d’una bona immersió és controlar la teva flotabilitat, ja que d’aquesta manera et sentiràs còmode, segur/a, i a més tots els animals i plantes del fons t’ho agrairan.

I durant tot el curs

Tindrem la millor actitud possible amb els nostres companys i companyes, i els nostres instructors/es, i sobretot amb els habitants del fons submarí, perquè tots ells formaran part d’aquesta aventura submarina de la qual haurem de gaudir en conjunt.

Instructor

Gratis